Azario Bianco

Azario

Płytka Azario Bianco Sugar Lappato - uniwersalny i ponadczasowy odcień bieli, nawiązujący do drobno skruszonego lodu. Może doskonale komponować się z innymi kolorami i materiałami, tworząc ciekawe kontrasty i nadając pomieszczeniom wyjątkowy charakter. Wykończenie sugar lappato nadaje jej efekt lśniącej perły, dodając tym samym subtelności i naturalnego uroku. Ważną cechą takiego wykończenia płytki, jest jej większa antypoślizgowość niż w przypadku pełnego poleru, pozostając jednocześnie z efektem odbicia światła.

Płytki Azario Bianco Sugar Lappato są wykonane z wysokiej jakości materiałów, co gwarantuje trwałość i odporność na ścieranie. Dodatkowo, są łatwe w utrzymaniu czystości, dzięki czemu można je bez problemu umieszczać w różnych pomieszczeniach, takich jak łazienki, kuchnie czy przedpokoje. Azario Bianco Sugar Lappato to płytka, która sprawi, że każde wnętrze nabierze szyku i wyrafinowanego wyglądu. Jej głęboka biel przyciąga wzrok i nadaje pomieszczeniu elegancji i ekskluzywności.

Najważniejsze cechy kolekcji:

  • wysokiej jakości podbudowa gresowa

  • praktyczne formaty 60x60 oraz 60x120

  • wykończenie sugar lappato (efekt lśniącej perły)

  • rektyfikowane krawędzie

Przepraszamy za niedogodności.

Wyszukaj ponownie to co szukasz

close

Podobne kolekcje

Dowiedz się więcej o kolekcji w najbliższym salonie

BLU Design Lab Kraków

pointIcon 30-418 Kraków
Zakopiańska 105 - Galeria Solvay Park

tel. 532 527 064
[email protected]
Godziny otwarcia:
Pon. - Pt. 10:00 - 18:00
Sob. 10:00 - 15:00, Niedz Nieczynne
goToStore

BLU Design Lab Warszawa

pointIcon 03-219 Warszawa
Elektronowa 2

tel. 532 825 228 | 532 825 227
[email protected]
Godziny otwarcia:
Pon. - Pt. 10:00 - 19:00
Sob. 10:00 - 16:00, Niedz Nieczynne
goToStore

Zapytaj o produkt
* Twoje dane będziemy przetwarzać zgodnie z naszą Polityką prywatności
Artykuły powiązane z kolekcją

Znajdź najbliższy salon BLU

Znajdź najbliższy salon BLU w Twoim mieście. Sprawdź godzinę otwarcia, dostępną ofertę oraz umów wizytę w dowolnym terminie.

Trwa zapisywanie zmian. Proszę czekać.